Hejsan alla glada!

Nu har denna helg också varit. Helgen har bestått av snö, snö och åter snö. Men helgen började med fredagsmys hos Kakan, lika bra som vanlig. Snacka om att jag är där mer än hemma känns det som. Men denna helg har även bestått av lite jobb och så får vi inte glömma att jag varit duktig och pluggat lite. Behöver ju inte riktigt säga att jag har skottat den som fattar att det snöat fattar också att jag även skottat! Men nu blir det att tända lite ljud och bädda ner sig i soffan och kolla på Beck, och tänka på att jag är ledig tills onsdag, vilken bra skolvecka detta kommer bli två timmar skola som vanlig. Lite ledisen är jag att jag inte fick träffa Anna nu när kom var nere men snart kommer hon igen!

Puss


Torsdag

Så nu är de torsdag igen, oj vad tiden går fort. Denna vecka har bestått av mycket träning, lite skolan och plugg men det man inte får glömma är att jag var och åkte skridskor igår. Det var de roligaste på länge. Och så blev det också en lite utgång. Så idag är jag liiiite trött. Och så vill jag även ha en liten applåd för att jag varit ute och skottat snö! Nu blir de lite soffmys för min del.

Puss


12 eller 21?!

Dagen började vid 05.50 när klockan ringde, lagom trött gick jag upp, men blev snabbt pigg. Fixade mig, inväntade Kakan som kom vid sju sen blev det att ta oss till norra delen av stan, där blev det lektion med ett gäng snälla sexåringar, det gick riktigt bra och de var riktigt duktiga. Sen blev det tillbaka hem till mig för att sammanställa det hela, sen dess har jag typ bara skrivit uppgiften och nu är jag klar! De gillas stort från min del! Nu blir det att vara duktig och laga lite mat. Vad jag längtar tills onsdag, känner mig som ett litet barn, för på onsdag blir det på med skriskorna, åh va kul! Frågan är om jag är 21 eller 12! ;)

Puss


Så nöjd Anna!?

Anna tjatar om att jag måste blogga mer, så nu får de bli ett litet inlägg då ;) onsdagen bestod av lite party med Kakan, och lite annat folk. Kul kväll säger jag bara, sorry för dissen, men nästa gång! Torsdag var de bara att ta de lugnt och lika så fredag, och lördag. De behövde lilla jag, plus att jag var duktig och bakade igår. Idag blev det att ta sig till Kakan och vara lite duktig och fixa inför imorgon, och lite snacka om i onsdags, ojoj säger jag bara haha. Just de jag har köpt skridskor så nu ska de bli åkning med fina Lina!! Nu har jag inte mer att säga.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge säger jag bara! :D

Puss


Nu kör vi!


Helg

Nu var det några dagar sen jag skrev, men efter att bara varit i skolan i två timmar igår så tog jag helg och ska inte till skolan fören på onsdag igen! Folk som säger att det är jobbigt att gå i skolan vet inte vad de snackar om ;) Nu har jag och Anna börjat planera våran resa, vad jag längtar, men även om det är en tag kvar, hoppas tiden går snabbt nu bara. På tal om Anna, så kommer hon kanske nästa vecka. Och de GILLAS stort från min sida, snacka om att man kan bli så bra kompis med någon efter en resa bara, har hitta mig en vän för liver :) nehe nu ska jag vara lite effektiv och göra pizza och lilla familjen ett stort plus till mig. Och ikväll blir det en liten utgång som vanlig ;)

Puss snyggingar ;)

På tal om snyggingar, så träffade jag en här om dagen glad Sabina! ;D


Det med rubrik är inte min grej

Kanske inte är bäst på detta med att blogga, glömmer bort det helt. Haha men nu ska jag försöka lite igen. Fredagen bestod av att jag åkte till skolan för att plugga lite för att jag inte hade fått hem mina böcker, men nu är dem här :) ÄNTLIGEN säger jag bara. Sen efter pluggandet blev det mitt och Annas favoritställe men denna gången var det inte med Anna utan med sis. Efter att vi ätit blev det iväg till bröllopsbutiken och kolla klänningar till sis, åå jag vill också gå på balen. Så vad har jag gjort idag, tror de eller ej men jag har varit duktig ;) dag har bestått av att rensa bland mina böcker, om vad mycket man har. Men nu är de iaf fixat! Sen har jag även hunnit med att byta däck på min lilla älskling, känner mig duktig!! Detta är första helgen på länge som jag inte ska gå ut och det känns så bra, tänk när man går upp imorgon och mår så bra, och är pigg!

Nehe nu blir det lördagsmys!

Sabina


19.49

Nehe tror jag börjar från början igen, tycker inte att den föra bloggen gick så bra så testar en ny! :) Så vad har hänt sen sist, ganska mycket har hänt på ett år. det har både varit bra och dåliga saker som har hänt, det som är bra är att jag har hittat nytt folk som jag trivs så bra med. Puss till er! ;) de dåliga är väl att jag har förlorat någon som jag diggade väldigt mycket, på grund av någon som betyder noll för mig. Men på något sätt kanske det är lika bra att de blev som de blev, eller kanske bara jag som inbillar mig det. Tror även att detta sommaren har varit den bästa någonsin både massa fest men även mycket jobb och det gillas!

Nu går vi till nuet så vad har hänt? Joo den senaste tiden har bestått av mycket inlämningar, fest och häng med fina vänner. Det som förvånar mig mest är att jag inte alls har pluggat så mycket, och så har det iaf gått så bra, jag gillar! Stolt över mig själv att jag klarat det så bra, med tanke på att jag festat lite för mycket på sista tiden haha!

Always forgive,
But never forget,
Learn from your mistakes.
But never forget

Tänk på detta, de gör jag!

Sabina


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0