Lever

Har verkligen inte haft tid för datorn den senaste veckan då dagarna har bestått av att vara i skolan och plugga och försöka bli klar med uppgiften som ska vara inne på torsdag, men har faktiskt hunnit med mycket bak också och det har blivit mycket gott :D hmm vet inte riktigt vad mera jag ska skriva så lika bra att sluta nu :) men nu vet ni att jag lever iaf 

160 :D


Jag vet att det är alla hjärtans dag!

Kände att det kanske skulle vara bra med ett inlägg nu när solen tittat fram, i love! Fast det snöar och det gillar jag inte så mycket för jag vill ha vår NU. Helgen har varit tycket lugn och skön, igår tog jag och sis oss in till stan för att kolla läger där och alla vår kläder har kommit :D och nu är jag klar med fin slipet av min text, så nu blir det att börja med den andra som är tills fredag. Nu ska lilla jag återgå till pluggandet. Tack och hej!


Plugg

Dagarna bara flyger förbi, och jag börjar känna mig lite stressad för dessa två examinationsuppgifter som inte går så bra just nu. Men antar att de kommer att gå bra, och jag kommer bli godkänd. Denna vecka har bestått av tre dagar i skolan, nu börjar man komma in i att ta sig dit lite oftare och det är inte alls lika jobbigt att ta sig upp på morgonen.  Igår var de ju storm här hemma men jag hade ändå bestämt sig att jag skulle ta mig till Kakan för fredagsmys, denna fredag bjöd på tacos och mycket prat tror jag missade hela lets danc.. dagen idag har bestått av massa plugg men har ändå inte kommit någon vart med min text får skriva lite till på den och sen får de vara bra för idag tror jag. Nehe tillbaka till skrivandet önska mig lycka till..


:) eller :(

Redan tisdag, tiden bara flyger förbi. Men vad har jag gjort de senaste dagarna. Förra veckan känns det som jag var hos Kakan varje dag. Men lördagen bestod av att ta sig till IKEA med mamma och pappa och kolla lite och sen äta på värdens bästa ställe :D efter att vi ätit var det bara att åka hem och fixa sig för att ta sig hem till Kakan för lite festligheter, där satt vi och hade det allmänt trevligt. På vägen i till stan vid biblioteket händer det som inte får hända jag halkat och skrapar upp hela mitt knä och de blöder och jag har fortfarande ont :( väl i kön träffar jag någon som jag vill men ändå inte vill träffa känner hur stämningen blir spänd, men de stoppar inte mig utan jag och Kakan har en bra kväll även om jag har ont i mitt lilla knä. Sen blir det efterfest hos en person som jag inte riktigt vet om jag ville vara hos kändes bara konstigt men hoppas allt kommer fram på ett bra sätt. Men från lördags har jag både positivt och negativa vibbar, med tanke på att du fortfarande pratar om mig, men frågan är vad du säger. Söndagen blev en slapp söndag. Igår tog jag mig till skolan och sen blev det besiktningen med min lilla älskling och allt gick jätte bra. Idag har jag tränat, pluggat och klippt mig. Om nu ser jag att de blev lite långt så lika bra att sluta här.


184 dagar!

184 dagar kvar tills jag och Anna sitter på ett plan mot nästa äventyr!!

Idag så har jag varit duktig och städat och fixat med tvätt innan jag tog mig bort mot skolan för att redovisa, kan ju säga att redovisningen gick bra och du är denna redovisning också klar! Sen så har resten av dagen bara bestått av att ta de lugnt har inte orkat något annat. Förestens å var jag hemma hos Kakan igår och kollade in den nya lägenheten bra jobbat Kakan måste jag säga för den var jätte fin, snacka om att jag kommer hänga i den nu!


20:12

Fick ett sms av Anna om att jag är dålig att blogga, så därför kommer ett inlägg här. De senaste dagarna har jag pluggat och varit i skolan, har även hunnit med en utgång med Kakan och Hannis. Kanske kan börja med lördagen. Jag och mamma körde på storstädning hela förmiddagen och halva eftermiddagen sen blev det att hoppa in i duschen och fixa sig för att ta sig till Hannis för lite party. Jag, Kakan, Hannis och Tobbe tog en lite lugn förfest. Och sen blev det Palace, hade inte så värst kul men träffade lite folk som jag kände och fick se snyggingen, då blev jag glad tjej ;) efter Palace blev det att ta sig till Max med Kakan och E där vi träffade alla andra och efter lite mat i magen begav vi oss tre hem, jag och Kakan hem till en kompis och E gick hem till sig. Och de var min lördag, söndag blev en segdag. Måndag blev det skola och lite plugg. Idag så blev det förs skola och sen så tog jag och Jenny en sväng på stan för att se vad som hänt sen sist. Efter det tog vi även oss till giraffen där Jenny fick tag på en ny mobil, efter att vi snackat med den sega killen i typ 30 MINUTER var vi klara. Det har hänt de senaste dagarna!


RSS 2.0