16:50

Nu kommer en liten uppdatering av vad som hänt i mitt liv. Examensdagen var helt fantastisk, men även hela helgen var riktigt bra, då det bjöds på party. Känns helt galet att säga att man är klar och är helt fri om kvällarna. Jag har även kommit fram till att det inte blir något Oslo för min del, känner att jag inte kommer tjäna på att åka dit. Det som känns skönt är att alla jag pratar med tycker att det är bra val. Annras så har jag jobbat och jobbat och jobbat lite till.  

Denna låten spelades mycket flitigt på min examen ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Tt-rfFWHqqI


EXAMEN

Tänker tillbaka på den dagen då pappa sa till mig att nu är de bara två och ett halt år kvar samma de kommer gå så fort.  Just i den stunden kändes det som tusen år till den dagen som är imorgon. Så nu vet alla att imorgon smäller det! Först blir det lunch med klassen sen tar vi ett glas vin på stadshotellet och blir det EXAMEN och sen på kvällen kör vi utgång. Fredag den 13 är min turdag.

Fredag den 13, 2008 tog jag studenten
Fredag den 13, 2012 tar jag examen

Nu ska jag sova för att vara pigg och glad inför morgondagen!
Puss och kram alla fina och hoppas ni får en underbar dag imorgon för de kommer jag ha!


5 dagar kvar!

Nu kommer ett litet inlägg mellan allt pluggande. Just nu så består mina dagar av att läsa och läsa och läsa en annans arbete. Inte de roligaste som jag gjort kan jag ju lova. Men nu är de inte alls lång kvar tänk på fredag är det dagen med stort D:e. Det är inte heller så lång tid kvar tills jag lämna lille K-town , just nu är det med blandade känslor. Det är precis detta jag vill göra med mitt liv, men samtidigt är det något som stoppar mig. Känns att just nu så börjar allt bli så bra här, men för mitt eget bästa så är de lika bra att jag lämnar allt här för ett tag och ser mig om i värden. För om de är menar så är att som jag lämnar här på samma sätt när jag kommer hem igen. Annars är de inte meningen har jag kommit fram till. Nehe nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta de lugnt, för imorgon blir det skolan igen för att läsa, jag vet inte hur många dagar som är rekord att vara på bibblan känns att snart har jag nåt de. Påminna mig när jag slutar att jag INTE ska läsa eller skriva en ena text på MINST två månader!  


2012

Det nya året kunde inte börjat bättre! Gårdagen började med att jag tog mig till Anna, sen fixade vi oss vill bara säga stort tack till Anna som fixade mitt hår, fast de var ett helvete idag när jag skulle kamma ut de kan ju säga att det inte gick överhuvudtaget. Aja åter tillbaka till gårdagen, vi tog oss hem till A där de bjöds på mat och lekar och vi kom sist bra jobbat mitt lag! ;) Sen blev de massa dricka och häng med fina vänner. Kvällen slutade på ett väldigt mysigt sätt också.

Nehe nu ska jag göra en liten lista över 2011!


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

- Jag började min sista termin på lärarprogrammet

Har du några nyårslöften?
- Nej detta år har jag inga, utan ska bara liva livet, och inte se tillbaka på allt som hänt innan.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

- Ja faktiskt! Nu börjar vi allt bli gamla..
                                                                       
Vilka länder besökte du?
- Grekland

Vad önskar du att du gjort mindre?

- Inte grät så mycket, kanske?

Bästa minnet från 2011?

- Rhodos

Bästa köpet?

- Vet inte, min iPhone

Vad spenderade du mest pengar på?

Måste varit resan.. annars har jag levt ett sparsamt liv.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Att lilla P mår bättre!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Ledsnare.

Favoritprogram på TV?

- Jag har bara följt DH

Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?

- Att jag ska vara lyckligare

Vad ser du mest framemot med år 2012?
- Allt! Nä men att flytta och börja jobba ser jag fram emot.


Tack och hej från mig för denna gång!


RSS 2.0