Lycklig tjej

Får väl börja med att säga nu har våren intagit Kalmar woho!! Sen så blir de lite berättande om vad som hänt de senaste dagarna. Lördagen blev de att till en början bara ta de lugnt och sen ta sig hem till A för lite 25års fest, kan ju meddela att de blev lyckat, efter detta så intog jag, Anna och hennes kompis Palace och denna kväll blev en av de bästa på länge snacka om att jag hade kul. Sen så blev de söndag och jag var trött men annars så mådde jag bra och tog till och med en promenix. Sen på kvällen blev de att Kakan tog sig hit och vi kollade på Big Brother och jag berättade om kvällen då Kakan hade var hemma och sov en kväll som den. Efter söndag kommer alltid måndag som alla vet och då blev de skolan en snabbis för att sen ta på sig bikinin för att sola, men blev så rastlös så tog mig till Stensö med Kakan för att grilla och där satt vi ett bra tag innan de blev dags för att ta sig hem. Tisdagen började med att jag och Kakan såg igen på Stensö för att ”plugga” efter det så blev de seminarie för min del och för den som vill veta så gick de riktigt bra! för att de gick så bra så bestämde jag mig för att ta mig till Kakan och vi tog en låång runda på Stensö. Onsdagen innan lön bjuder alltid på Volym och denna kväll som alla andra blev ju bra, jag Kakan, E och E hade en riktigt trevlig ikväll. Idag som alla vet så är de torsdag och jag var pigg och glad, för jag skulle träffa värdens bästa Anna vi åt på vår favorit ställe och efter detta så satte vi oss i hamnen och åt glass. Och nu sitter jag här och gör inte ett skvatt.


Kalmar-Djurgården 3-2

Har haft en underbar helg med mina fina vänner :) i lördags bjöds det på middag hemma hos mig och vi alla hade super trevligt. Jag körde på nyktert denna kväll, och vaknade extra pigg dagen efter så de kändes mycket bra för min del. Söndagen bjöd på att jag tvättade vinterdäcken och sen rensade ogräs snacka om duktig tjej jag har blivit! Igår var de måndag och jag, M och L tog oss i kragen och försökte bli klara med grupparbetet men de gick kanske inte så jätte bra men vi kom en bit iaf. Sen blev de kväll och jag tog min till Guldfågeln arena för att se Kalmar ta hem tre pinnar (ojoj låter ju som jag är värsta fotbolls intresserad men de kan jag lova att de är jag inte). Och kan ju säga att de vann, woho ;). Tror inte att det har varit så mycket folk på ett och samma ställe i Kalmar någon gång i hela mitt liv, kan ju säga att jag hade kul och skulle kunna gå och kolla på dem en gång till. Idag så bestämde vi oss för att bli klara och tro de eller ej men vi blev klara med grupparbete så nu är jag ledig eller jag ledig och ledig är jag inte men låter fint att säga att jag är ledig ;) nu ska jag inta soffan :)  


21:51

Veckan har bara flugit förbi och de är redan fredag. Veckan har bestått av lite olika saker kan jag lova er. Måndagen började med att ta sig till skolan för en föreläsning, sen så blev det luncha med Jenny innan vi tog oss över bron till Öland. De blev ett litet stopp i Rälla för att köpa glass, de blev den nya daim päron kan rekommendera dem :) sen blev det en raggarrunda i ett dött Borgholm, och en liten titt på hur Strand ser ut så här när de inte är sommar. Sen kom vi till vårt mål, Emmas lägenhet, och där blir vi möta av Emma och Viggo, och jag blev kär när jag såg han, så lite och söt.

Tisdag blev det skola igen för en liten föreläsning, sen tog jag mig till vårdcentralen för att ta Twinrix så nu är jag redo för att åka till Rhodos eller ja en bit på väg iaf.

Onsdag var jag ledig från skolan så de blev att plugga, och sen på kvällen blev de en liten utgång, kan ju säga att de inte var den bästa utgången jag varit med om men helt okej kvällen slutade på Max :D

Sen så blev de torsdag och skolan kallade för ett seminarium och de gick bra sen så blev de att ta sig hem och bara ta de lugnt. Och idag är de fredag och har inte gjort ett smack denna dag.  Nehe nu har jag inte något ner att berätta så säger puss och kram.


RSS 2.0