17:20

Torsdag idag redan, tiden vara flyger förbi. Nu är de vår på riktigt i Kalmar och jag älskar de.  Så vad har jag gjort de senaste dagarna? Tisdag bjöd på redovisning och sen blev de stan för att träffa Jenny och Emma, efter att ha träffat Jenny i typ fem minuter så var hon tvungen att åka och jobba så Emma fick följa med så att jag kunde äta lite innan de blev lite häng på stan med henne och vi han även med en glass på IKEA innan hon körde hem mig, där jag byte om och åkte till Kakan för att skriva och skicka in lappen om examensarbete och nu är de också gjort efter de åkte vi två och tränade. Sen blev det Desperate housewives för min del. Dagen igår startade med att jag gick upp och skulle träna men insåg snart att kroppen inte riktigt orkade de så de blev bara att ta de lugnt till halv fem då skolan började. Efter den kom vi på att vi skulle ta en utgång så blev bara att byta om och ta sig till stan för en förfest. Så intog vi Harrys, en bra utgång. Sen blev de att åka och sova hos Kakan, upp vid halv nio sen för att ta sig till skolan, för en föreläsning och sen så skulle jag ta mig hem, och alla som har varit i Kalmar vet hur mycket det blåser här så det tog mig 30 minuter att ta mig hem med cykeln istället för 15 så jag var ganska trött när jag kom hem. Så nu intar jag soffan och tänker inte röra mig ur fläcken mera idag!


Glad tjej

Nu ska de uppdateras från helgen. Började med vara duktig och gå upp i tid och plugga hela förmiddagen och bli nästan klar med båda arbetena, säger då bara jag arbetar bäst under stress ;) sen så blev det att fixas sig för att ta sig hem till M och hennes 23 års kalas. Mycket trevligt får jag säga att de var. Sen blev det Harrys fast jag inte var så pep på utgång så blev det mycket bra kan jag lova. Dagen igår var jag pigg och glad, känns skönt att sova is in egen säng, var faktiskt länge sen jag gjorde de efter en utgång. För att de var vår i lilla Kalmar så tog jag och sis oss ut till Hansa för att se vad hade och sen en glass på IKEA blev det också innan vi kom hem. Sen framemot åtta tiden kom Kakan för att kolla på Solsidan och Big Brother så kan säga att helgen har varit tycket bra för min del. Idag blev det att ta lite sovmorgon, ta på sig träningskläderna och ta sig till gymmet. Sen blev det att finslippa på arbetena och nu vet jag inte vad jag ska göra, känner att jag har överskottsenergi!  


Med iPhone (:

Lääänge sen nu, men nu är jag tillbaka har inte gjort allt för mycket sen senaste tiden känns det som. Har ju varit sjuk, så har legat hemma. Men har faktiskt hunnit med lite träning. Denna veckan har jag  även varit i skolan i typ två jätte kul eller inte, hatar att inte vara där, man har ju inga rutiner när man är hemma. Men jag har varit duktig och gått upp vid sju varje dag utan att ha väckarklocka :) nu är det två uppgifter som ska göras i helgen då jag inte haft böckerna i veckan. Men ska inte klaga helgen kommer bjuda på 23 års kalas.  Föresten så har jag även hunnit med 25 års fika hos Hannis mycket mysigt och kul att träffa brudarna som man inte träffar så mycket i vanliga fall.  Får ju inte glömma att berätta att jag har blivit med iPhone också :) nu blir de soffan


21:33

Klar med examination 3 woho säger jag bara!! Denna vecka har inte varit den bästa i söndags så slog de över mig den förfärliga förkylningen med hosta, feber, ont i halsen öronen och huvudet.  Men nu börjar det gå åt bättre tider! Kan ju berätta att i lördags besökte jag och Kakan Palace kan ju säg att jag hade kul iaf vad Kakan tyckte de vet jag inte riktigt. Idag tog sig brudarna ut på lite party men jag får ligga hemma och bli frisk  men känns inte alls för jobbigt att vara hemma de är ju alltid positivt nu ska jag fira att jag är klar med examinationen med att lägga mig i soffan!


Glad tjej

Idag är jag såå glad fick VG på min examination :) BRA JOBBAT SABINA!!  Dagen har även bestått av att träffa Jenny för lite lunch och snack och lite shopping. Har även varit taxi idag till syrran och hennes kompisar då de vankades UF mässa. Så kvart över sex gick bilen utanför huset idag så snacka om trött tjej jag är idag. Annars har dagen varit mycket lugn. Men får ju inte glömma att säga att våren är på väg i vår lilla stad!!


RSS 2.0