Taggad

Fick precis en sms av Anna, hon tycker att jag är dålig på att blogga, men ska bli bättre! Fick till och med en lista med saker jag kan skriva om. Lovar att jag ska börja med det på lördag!! Nytt år nya möjligheter!

Så vad har hänt se senaste dagarna. Jag har blivit SJUK, bra Sabina sådär precis innan nyår och allt :(. Men de har också hänt lite roliga saker, jag och Anna har bokat resa!!!!  De blir Rhodos i augusti, jag är taggad. Nehe nu ska jag lägga mig så jag kan bli frisk.

Puss


Lammkött

Söndag sköna söndag. Denna helg har varit en av de bästa. Började lördagen med att ta mig till M för lite förfest och den förfesten var lyckad! Sen blev de Sandra för party party, de dåliga var att jag verkligen hade valt fel skor för denna kväll. Haha men de gick bra, de roligaste måste varigt att jag blev uppraggad av en 19 åring hej lammkött! ;) dagen idag bjöd på att bara ta de lugnt. Men de har även blivit lite bio med Kakan. Kollade på Narnia i 3D jag som inte riktigt för såna filmer tyckte iaf att det var helt okej, var ju inte så mycket effekter. Nu orkar jag inte skriva mer hörs en annan dag puss och hej!


Hej bloggen!

Nu har det gått några dagar i mitt meningslösa liv haha! Nä men de senaste dagarna har jag hängt hemma och myst. De är ju mysväder och de måste man ta vara på nu ;) sen så har jag även varit duktig och pluggat. Plus att jag även haft en matte tenta idag och hoppas att den gick bra. Denna vecka kommer bestå av att inte vara hemma så mycket. För imorgon blir det plugg och passa kissarna, och lite stan på de med sis. Torsdag blir det att träffa Anna, ÄNTLIGEN!! och att titta till katterna lite också. Och lördag laddar vi om och kör en hård utgång! Söndag hoppas jag på bio!! Nehe nu blir de att slappa i soffan för är så trött och har ont i huvudet också!

Puss


Vatten!!

Vad är de som händer? Kalmar utan vatten jag tror jag dör eller något. Tänk hur mycket vatten man egentligen använder utan att veta om det! så idag är det ingen bra dag för min del, jag kan inte gå på toa eller duscha. Tur att man inte skulle på dejt ikväll. ;) Så snälla vatten kom tillbaka!

En Sabina som vill ha sitt vatten NU!!


Kul liv!?

Just nu händer det inte så mycket i mitt liv, och därför blir det inga inlägg här. Jag har pluggat lite varit i skolan och umgåtts med Kakan de är de jag hunnit under denna vecka. Och jag börjar bli trött på att det inte händer något i mitt liv!! Sen måste jag meddela att jag varit duktig och bara varit ute en gång under denna månad, bra jobbat Sabina. De var allt från mig för nu.

Puss


Glad tjej

Idag kom de äntligen, mina älskade skor! Snacka om glad!! :D


Effektiv söndag!

Måste bara skryta lite nu, har varit riktigt duktig och städat min garderob, oj vad fint de blev då :) och så har jag också dammsugit och dammtorkat också. Och nu blir de att plugga lite på matten, kan ju säga att man har glömt typ allt sen man gick på gymnasiet. Men nu ska allt tas igen här på en söndag haha.

Puss


Glad tjej

Snacka om jobbigt varit i skolan TVÅ dagar denna veckan ;) och båda dagarna tidigt eller ja vid nio. Men i fredags hade vi lekar med klassen, vi lekte att vi var sex år.. gissa var vi var då joo i mitten av skolan på en innergård.. nu vet ju alla vad vi ska bli iaf men vi bjuder på de. Sen så blev det att åka och träna snacka om träningvärk idag, men skönt. Idag blev det att åka till stan och fixa lite saker och jag hittade en jätte mysig kofta me like! Tro de eller ej men jag har pluggat idag, jag har ju absolut inte tid i veckorna haha. Jag och Kakan har lovat varandra att vi inte ska gå ut något mer förrän juldagen säger bara lycka till. Så de blir en lugn lördag för min del. Sen har jag fått ett överraskande samtal av någon som jag saknar, fast vet inte riktigt om jag tycker att de är positivt eller negativt, tiden får utvisa de..

Just de innan jag glömmer jag är stans gladaste tjej just nu, de är så att jag spanat in ett par jätte snygga skor, men varje gång som jag ska beställa dem så tar de slut, men nu så hann jag och jag är en glad tjej plus ett par skor rikare!

Puss


Umeå-Kalmar-Barcelona

Snart blir det iväg till ishallen för skridskoråkning med Kakan, men måste först berätta lite vad som hänt i mitt liv de senaste dagarna, igår vad det plusgrader så snön smälte typ.. Dagen började med att jag tog mig till Kakan för lite plugg, sen efter de så blev det att åka till hansa för att kolla i affärer och sen blev det även ikea, och vi hann med en fika där inne också mysigt. Måste tacka Kakan för en mysig dag med henne. Idag så har jag varit inne på onoff och fått en ny laddare till min dator så nu funkar den igen! Denna dator har inte alls velat som jag velat de är de sämsta köpet från min sida!

Jag har även pratade med Anna och så berättade jag om mina planer som jag har efter examen. Men Anna tyckte att Barcelona var så lånt bort och jag försökte intala henne att de är typ lika långt mellan Umeå och Kalmar som de är mellan Kalmar och Barcelona men där hade jag liite fel haha.. De är 830 km fågelvägen Umeå Kalmar och 2108 km Kalmar Barcelona. De är bra att jag har Anna!

haha de är Sabina i ett nötskal! ;)


Hemmafru?

Nu när jag blivit hemmafru, fast jag inte är en fru men iaf. Och som alla vet så skottar jag varje dag, så nu när jag är ute och skottat så träffat en kvinna med barnvagn hon kan vara typ 30 år, och nu ska jag komma till de roliga hon sjunger för sitt barn varje gång hon går förbi och hon sjunger alltså typ Carola låtar och jag tror jag dör varje gång jag hör henne plus att hennes barn inte verkar så intresserad. Haha de var de jag ville säga bara!


Helg!

Nu är helgen nästan över, eller den är inte över för min del utan för alla andra normala människor, som jobbar och går i skolan. Själv ska jag vara hemma imorgon igen som vanligt. Mitt liv är just nu som låten
Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting.
Tisdag ser jag mig omkring, mig omkring, mig omkring.
Onsdag går jag ut en sväng.
Torsdag sitter jag i skolan en stund.
Fredag gör jag vad jag vill.
Lördag stundar helgen till.

Så vad har jag gjort i helgen då, fredag blev det att ta sig till Kakan för idolmys, lördag blev det att gå på stan med Kakan och sen städa och fixa lite här hemma och sen fixa sig och ta sig till Kakan igen för lite party, denna gång blev det Palace ojojoj det var länge sen nu! Men de var kul kan jag lova. Och idag har jag inte gjort alls mycket, skönt. Så nu blir det att äta lite och sen intar jag soffan! och för dom som är intresserade så slutar det aldrig att snöa här, och de ogillas från min sida.

Puss


Ett minne för livet

Igår fick jag mig ett gott skratt trodde typ att jag skulle dö och allt detta tack vara min fina vän Anna :) Vi började prata om när vi var i Turkiet förra sommaren. Och vårt första dygn där nere. Eller från Köpingsvik till Alanya, börjar skratta bara jag tänker på det. Här kommer iaf ett utdrag från Annas blogg som skrevs när vi hade kommit hem.

Sen när vi kom fram till hotellet så fixar vi med ac o allt sen ville vi käka.. Jenny hade pastan i sin väska så hon skulle ta fram pastan.. men Jennys lås har gått i baklås så hon får inte upp sin väska.. så vi får be ngn komma och bryta upp hänglåset.. tänk nu att klockan typ e halv ett o vi har rest i 16 timmar o e skit trött.. när vi väl får fram pastan går vi ner till Sabina och mig för att laga mat.. pastan gick jätte bra sen skulle ja o Jenny göra såsen.. o alltså plattan va så jävla seg så jag tänkte ne men vi kan lägga oss ett litet tag precis när vi har lagt oss ner hör jag hur det kokar över! och brandlarmet är precis ovanför spisen typ men det låter inget om det som tur var så vi andades ut.. då ringer telefonen! alla blir lite stirriga o vet inte vad vi ska göra men ja går o svarar o de undrar om allt är okej för de fick en signal om att det brann på rummet... och nu ska jag försöka vad som hände.. PÅ ENGELSKA! shit min hjärna var totalt död! jag kom inte på ett ord typ :P så jag förklarade de på mitt lilla sätt men de gick ju de med men de var lite roligt.. sen sätter vi oss och äter den underbart goda maten.. överkoktspagetti och vattning sås.. MUMS! det var dag 1...
http://annaedstrom.blogg.se

Jag tror jag dör!!! Hahahaha
Hoppas Anna inte blir sur på mig för att jag snor från hennes blogg :)


Körkort!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Sabinas körkorts födelsedag! ;) haha nu har jag haft mitt körkort i över två år nu! Grattis till mig (oss?) Okej slut på tramset, vad har lilla jag gjort idag då? Blev skola idag, enda dagen denna vecka, skönt. Sen så har jag även hunnit med att åka skridskor med Kakan! Och nu är de kväll, så nu blir det att inta soffan :)

Puss


RSS 2.0